Kompaktlastare

De starka Avant lastarna konstrueras och tillverkas efter kundens behov, för att ge bästa möjliga resultat i en mängd arbetstillfällen.

Avant 200

Startskottet för Avant 200 serien var att framställa en kompaktlastare, samt arbetsmaskin för avsikt till hemmafixare, fritidshus och mindre gårdar.

Avant 300

Den glidstyrda avant 300 serien vänder på en 5-öring, och på grund av detta är den mycket användbar där det inte finns mycket utrymme.

Avant 400

Avant 400-serien är kompakta och ekonomiska maskiner med bensin- eller dieselmotorer. Bommen är placerad till höger, vilket ger fri sikt över redskapen. Effektivt och säkert.

Avant 500

Den nya AVANT 500-serien bevisar igen att AVANT är den ledande föregångare inom kompaktlastare och har utvecklat en kraftpaket med ny design, tekniska egenskaper och ergonomi.

Avant 600

AVANT har kommit med en ny föregångare inom kompaktlastare. Det kommer du märka när du bekantar dig med baskoncepten, designen och de tekniska egenskaperna av den här maskinen.

Avant 700

Riktiga kraftpaket! Båda modellerna i 700-serien kan utföra tyngre arbeten än mindre modeller utan att tappa smidighet. Avant 700 är för dig som kräver den absolut största lyftkapaciteten och det absolut högsta hydraulflödet.

Avant R

R-serien är enklare att lära sig hantera när föraren är van att styra från bakre delen. Den här funktionen gör det också enklare att backa. Smidig att styra i trånga utrymmen.